Hakkımızda
Çarmar Ailesi
1980–1985 yılları arasında sanayi sitesinde ayran satarak biriktirdiği sermaye ile 1985’te Diyarbakır’da ilk bakkalını açtı. Bu dönemdeki başarı ve büyüme sayesinde, 1991 yılında ÇARMAR markasıyla ilk market hizmete girdi.
300 m²’lik bu ilk marketin ardından, 2000 yılında Diclekent Bulvarı’nda 1500 m²’lik ikinci şube açılarak önemli bir adım daha atıldı. Bu mağazada bulunan unlu mamuller ve pastane imalathanesi, halka açık şekilde taze ürünleri müşterilere sunmaya başladı.
Çarmar Çiftliği
Çarmar, kendi çiftliği sayesinde et ürünlerini tamamen hijyenik koşullarda, helal kesim esaslarına uygun bir şekilde üretip müşterilerine ulaştırmaktadır.
500 büyükbaş hayvan kapasitesiyle hizmet veren Çarmar Çiftliği’nde tüm kesimler İslami usullere göre gerçekleştirilir ve müşterilere güvenilir, kaliteli et ürünleri sunulur.
Doğa Dostu GES Projesi
Çarmar, sadece gıda üretiminde değil, doğaya katkı sağlama konusunda da önemli adımlar atmaktadır.
40 dönüm arazi üzerine kurulu GES (Güneş Enerjisi Sistemi) projesi ile hem ülkeye hem çevreye katkı sağlamakta, sürdürülebilir enerji kullanımını desteklemekte ve gelecek nesillere daha temiz bir dünya bırakmayı hedeflemektedir.